El Port de Tarragona participa a la 5a Platts European Petrochemicals Conference, la conferència sobre petroquímica més important d'Europa

L’esdeveniment tindrà lloc a Rotterdam el 5 i 6 de febrer i servirà per promocionar la infraestructura com a port hub a la Mediterrània

La trobada reunirà a Rotterdam els executius més influents del sector petroquímic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Port de Tarragona participarà la propera setmana a la 5a Platts European Petrochemicals Conference, la conferència sobre petroquímica més important d'Europa, un esdeveniment únic que, en dos dies, reuneix els alts executius més influents del sector per aprofundir en el mercat petroquímic regional.

El Port participa en aquesta conferència a Rotterdam (Holanda) com a patrocinador de l'espai networking drinks i la directora comercial, Genoveva Climent, farà un speech al final de la primera jornada per inaugurar-lo. També hi prendrà part l'empresa concessionària d'una de les terminals portuàries de Tarragona, Vopak Terquimsa, que participarà en un panell d'experts parlant de logística.

La Platts European Petrochemicals Conference permet avaluar el creixement actual dels productes refinats i l'evolució dels fluxos comercials, alhora que ofereix una visió general inigualable dels mercats de matèries primeres, olefines, productes aromàtics i polímers.

Els operadors de craqueig europeus han seguit gaudint de sòlids marges durant el 2017 ja que els baixos preus del petroli i del gas continuen donant suport al boom actual, malgrat les fortes importacions a Europa d'Orient Mitjà, Rússia i els EUA. La conferència intentarà esbrinar si la dinàmica actual continuarà aquest any 2018.

La Platts European Ptrochemicals Conference compta amb la presència de més de 100 persones que pertanyen a grans empreses petroquímiques com Braskem, Evonik, Borealis, Solvay o Covestro, entre d'altres.

Notícies relacionades