Gerard Pagès, nou president de PIMEC Baix Camp

Substitueix en el càrrec Jose Maria Caballero, que continuarà lligat a la patronal

Redacció / Reus

Gerard Pagès va ser nomenat per la Junta Directiva de PIMEC com a nou President al Baix Camp en substitució de Jose M. Caballero, a qui se li han reconegut els seus anys de dedicació i compromís com a president i qui continuarà lligat a la patronal.

Entre els objectius de Pagès davant aquesta nova etapa es troben: seguir donant veu a les empreses del territori, impulsar la transformació i el creixement del teixit productiu, i crear sinergies per potenciar la col·laboració publico-privada. 

"PIMEC Baix Camp continuarà sent un punt de referència per a les pimes i els autònoms de la comarca, acompanyant-les en la defensa dels seus interessos, promovent la participació de les pimes en les oportunitats que ofereix la reactivació econòmica post-covid, i també, amb serveis de valor afegit i proximitat", ha assegurat.

Actualment, Pagès és director financer i soci d'Aliter Grup Renovables SL., i gerent de Solargest Renovables S.L., empreses que presten serveis d'enginyeria, consultoria i instal·lació en les àrees de medi ambient, eficiència energètica i energies renovables. També és president de l'Associació del Polígons Industrials de Reus (APIR) i vocal de la comissió d'Energia de PIMEC.

Notícies relacionades