Transports F. Ramos s’instal·la al Polígon l’Alba de Vila-seca amb una inversió de 796 mil euros

L’alcalde Josep Poblet ha visitat les instal·lacions d’aquesta companyia de transports i logística

Un moment de la visita del consistori de Vila-seca a l'empresa Transports F. Ramos. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

La companyia amb seu a Reus PRASUP SL ha fet una inversió de 795.463 € per instal·lar la seva seu de Transports F. Ramos en una nau de 1.415,36 m2 ubicada en un solar del Polígon l'Alba de Vila-seca. L'empresa, que enguany compleix 50 anys, està dedicada al transport i logística nacional i internacional i especialitzada en líquids alimentaris. Compta amb una plantilla aproximada de 100 treballadors i una flota de 80 cabines tractores, 110 cisternes i 156 contenidors.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat dels regidors del consistori de Vila-seca Manuela Moya i Josep Toquero, han visitat les noves instal·lacions de l'empresa Transports F. Ramos, que ha ubicat la seva seu corporativa al Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba. Poblet ha celebrat que una empresa de dilatada trajectòria s'instal·li a la zona industrial del municipi.

El propietari de la companyia, Felip Ramos, ha destacat durant la visita a les insta·lacions "l'excel·lent connectivitat i situació estratègica del Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba i, alhora, la seva integració al municipi". L’ha acompanyat de l'enginyer Josep Batista, autor del projecte, i responsables de l'empresa constructora Construcciones Tomás Garcia SA. Les noves es instal·lacions de Transports F. Ramos destaquen pel seu aïllament tèrmic i acústic.

El Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba va entrar en funcionament el 2001  i és un nou espai econòmic impulsat per l'Ajuntament de Vila-seca i destinat a la implantació d'empreses relacionades amb el sector serveis. Fins a l’actualitat s’han desenvolupat conjuntament les fases 1 i 2 i arran de l'èxit assolit en la implantació d'empreses, l'any 2008 s'inicià la urbanització de la 3ª fase. Actualment realitzen la seva activitat prop de 200 empreses.