L’Expofira Km0 manté xifres de venda de vehicles d’ocasió

En els quatre dies de la cinquena edició es van tancar 300 operacions

Redacció / Reus

En la cinquena edició l'ExpoFira Km0 ha repetit xifres d'anys anteriors arribant una altra vegada als 300 cotxes venuts en 4 dies. Més de 7.000 persones han visitat la fira a firaReus, que s'ha celebrat del 10 al 13 de març. Una xifra superior a la de l'any passat, per la millora de la situació sanitària.

L'Expofira Km0 és ja una fira consolidada al territori. L'esdeveniment, celebrat a Fira Reus, va obrir les portes dijous al matí i, des de llavors i durant tot el cap de setmana, ha sigut un constant moviment de gent interessada en vehicles Km0. De fet, el vehicle Km0 és una tipologia que cada vegada té més interès entre els compradors, ja que són vehicles de gran qualitat, pràcticament nous i suposen un estalvi econòmic d'entre un 25 i un 40%.

Com ha novetat destacada d'aquest any, l'Expofira Km0 ha posat un estand de Silence, les motos 100% elèctriques de fabricació nacional. Tot i que la gent no s'esperava trobar aquests vehicles, les vendes han superat els objectius marcats per NIMA. "És un producte nou a Reus i Tarragona i estem convençuts que aquesta fira ha sigut un impuls per la marca", afirma Lluís Nadal, director comercial de Silence Tarragona. Una altra de les novetats d'enguany ha estat la gran exposició de vehicles campers i autocaravanes, tant per a vendre com per a llogar, de la mà de Campermòbil.

"Volem continuar potenciant aquest format de venda de vehicles de menys de 2 anys i treballarem per seguir millorant i cobrir les necessitats de tots els visitants", explica Fèlix Nicolàs, propietari de NIMA Grup d'Automoció. NIMA Grup d'Automoció ha sigut, un any més, l'encarregat d'organitzar l'ExpoFira. El grup està format pels concessionaris Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil Audi, Vilamòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco, Full Traction i Autokolecció, la marca de vehicles d'ocasió del grup. També, ha estat present la corredoria d'assegurances del grup, NimaSegur, que s'ha donat a conèixer entre la població

Notícies relacionades