Ma. Jesús Sánchez Soldevila, nova presidenta de Priorat Enoturisme

Substitueix en el càrrec el fins ara president Roger Felip

Redacció / Falset

Priorat Enoturisme, entitat pertanyent a la Federació AEHT, ha renovat la presidència amb Ma. Jesús Sánchez Soldevila, la qual substitueix al fins ara president Roger Felip.

La Ma. Jesús té 40 anys, és nascuda a Falset i és la propietària d'un restaurant del Priorat. Es va formar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils. Participa activament del projecte Carta Europea de Turisme sostenible i des del 2015 és sòcia de Priorat Enoturisme.

Els objectius de l'associació, la qual compta amb 48 associats, continuen sent els de treballar pel projecte enoturístic de la comarca, sumant sinergies público-privades i creant i/o col·laborant en propostes enoturístiques de qualitat i sostenibles.

"Units i fent xarxa, des de Priorat Enoturisme presentem una diversitat de serveis de qualitat que, cada associat i amb la calidesa humana que comporta el turisme a petita escala, posem a disposició dels nostres visitants"

Priorat Enoturisme està treballant en aquests moments en un projecte referent al Priorat com és la Fira de la Tomaca i varietats hortícoles tradicionals; el qual que es celebrarà el proper mes d'agost i anirà acompanyat d'unes jornades que tornaran a posar en valor els productes locals de l'horta, el vi i l'oli del Priorat.

Notícies relacionades