Ryanair es planteja reobrir una base a Reus a l'hivern si hi ha incentius públics

La companyia vol negociar amb els governs i Aena un pla estratègic per a l’aeroport tarragoní i per al de Girona

Redacció / Reus

Ryanair planteja reobrir una base a Reus i reactivar la de Girona a l'hivern si hi ha incentius públics que els permeten ampliar la capacitat. "Volem continuar creixent a Catalunya, no només al Prat", ha afirmat el conseller delegat de la companyia aèria irlandesa, Eddie Wilson, en una entrevista amb l'Agència Catalana de Notícies.

Wilson ha apostat per negociar amb els governs locals i amb Aena "un pla estratègic" pels aeroports de Reus i Girona després d'un estiu "molt bo", encara que marcat per les vagues dels tripulants de cabina. D'altra banda, la companyia avisa que Barcelona es "pot penedir" de limitar el creixement de la demanda del Prat i de no ampliar la infraestructura.

El conseller delegat de Ryanair ha afirmat que "no hi ha cap raó" per la qual la companyia no hauria d'estar present durant tot l'any als aeroports de Reus i Girona, després que els resultats de l'estiu hagin estat "contundents". Wilson ha assegurat "que no es descarta" recuperar la base de Reus, però ha insistit a demanar a Aena i als governs locals "incentius" per tal que puguin operar durant tot l'any i per poder implementar noves rutes als dos aeroports.

En aquesta línia, el directiu de l'operadora irlandesa ha instat les administracions locals a "representar millor" la ciutadania que els vota, part de la qual "té negocis" i confia en la companyia "perquè els porti visitants amb els quals puguin connectar".

Notícies relacionades