Salut i Treball creix al país i signa un acord amb el Gremi de Restauració de Barcelona

D’aquesta manera, augmenta la seva influència sobre un sector que aplega a més de 3.000 negocis només a la Ciutat Comtal

Agència de Ciberseguretat de Catalunya / Albinyana

Salut i Treball vol que aquest exercici sigui el de la consolidació definitiva de la seva influència en el sector del turisme i la restauració, tant dins com fora de les Comarques de Tarragona.

Així, si fa uns dies tancava un acord estratègic amb la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província, FEHT, ara acaba de renovar i ampliar el que mantenia amb la patronal de referència a la Ciutat Comtal, el Gremi de Restauració de Barcelona.

D'aquesta manera, la companyia que dirigeix Paco Lari segueix guanyant pes en un sector que és motor de l'economia del país, i més un cop superats els efectes de la pandèmia i encetada una nova etapa en la que els negocis vinculats amb el turisme estan experimentant un fort creixement.

Val a dir que amb aquest acord, Salut i Treball posarà al servei del Gremi de Restauració de Barcelona tota la seva experiència en el camp de la prevenció de riscos laborals.

Notícies relacionades