Activa Mútua premia a Vallsgenera per la seva contribució a la disminució i prevenció de l'accidentalitat laboral

L'ens local gestiona els programes i actuacions de l'Ajuntament de Valls en matèria d'ocupació, formació, emprenedoria, comerç, i turisme

La delegada de Valls d'Activa Mutua, Sara Pagà, va lliurar el guardó a Joan Carles Solé, president de l'IMDL Vallsgenera. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

Activa Mútua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, ha guardonat a l'Institut Municipal de Desenvolupament Local (IMDL) Vallsgenera per l'alta conscienciació que demostra a l'hora de controlar i prevenir l'accidentalitat laboral.

L'IMDL Vallsgenera és un organisme autònom especialitzat en la gestió i execució dels programes i actuacions de l'Ajuntament de Valls en matèria d'ocupació, formació, empresa, emprenedoria, comerç, turisme i promoció de la ciutat.

El president de l'IMDL Vallsgenera i regidor d'Empresa i Ocupació en el consistori vallenc, Joan Carles Solé, ha recollit el guardó de mans de la delegada d’Activa Mútua a Valls, Sara Pagà.

Activa Mútua ha endegat el sistema de bonus, un nou sistema de reducció de les cotitzacions socials en l'àmbit de les contingències professionals per a les empreses que té per objecte reduir i prevenir la sinistralitat laboral.

La mútua té com a previsions per enguany multiplicar per cinc el nombre de sol·licituds de bonus per a les empreses perquè s'ha agilitzat i simplificat el procés, reconeixement i abonament d'aquest incentiu que implementa un sistema centrat en el comportament de la sinistralitat.

Durant la segona quinzena d'abril i la primera quinzena de maig, Activa Mútua informarà a les seves empreses associades de quines compleixen o no amb els índexs del bonus.

Notícies relacionades