L’H10 Imperial Tarraco, el Tancat de Codorniu i Casa Ceremines, premiats com als millors hotels de la demarcació

L’AEHT i Booking reconeixen els millors establiments hotelers tarragonins durant el sopar anual de l’associació

Redacció / Tarragona

L'Associació Hotelera de l'AEHT i Booking han creat els premis anuals als millors hotels de la província de Tarragona. Cristina Carrasco, account manager, i Arlette Delgado, marketing team manager de Booking, van ser les encarregades d'atorgar el 1r premi a Hotel H10 Imperial Tarraco, el 2n premi a Hotel Tancat de Codorniu i el 3r premi a Hotel Casa Ceremines.

L'AEHT ha homenatjat també als associats amb més de 25 anys a l'entitat, entre els que van pujar a l'escenari a recollir el premi Hotel & Spa Can Josep de Bot, Restaurant Masia Sagués de Vimbodí, Ca l'Àngel de Valls, Restaurants Censals del Perelló, Restaurant Les Moles d'Ulldecona, La Botiga del Cafè de Tarragona, Les Fonts de Can Sala de Tarragona i Restaurant La Siesta de Salou.

També es va homenatjar als establiments amb més de 25 anys a l'AEHT

Tot plegat durant el sopar anual de l'AEHT celebrat a La Boella, al que van participar 350 persones, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades. L'acte va comptar amb nombroses personalitats com el subdelegat del Govern d'España, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, la presidenta de la Diputació de Tarragona, el President del Port, els presidents de les quatre Cambres de Comerç i els alcaldes i alcaldesses de Valls, Salou, Reus, Vila-seca, Cambrils i El Vendrell.

Francesc Pintado, president de la Federació, va destacar "la importància de posar de relleu l'Altra Costa Daurada, aquella que abarca tot el territori, que desestacionalitza i que genera llocs de treball 365 dies l'any". Pintado va reiterar que "celebrem 46 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHT és més forta que mai i que continuarem treballant amb responsabilitat, amb il·lusió i amb passió per seguir construint i fent créixer el nostre sector i el nostre destí".

Notícies relacionades