Laura Roigé, reelegida presidenta de la Cambra de Tarragona per unanimitat

També s’han constituït el nou Ple i Comitè Executiu de l’ens per al període 2023-2027

Redacció / Tarragona

Laura Roigé ha estat aquesta tarda reelegida, per unanimitat, presidenta de la Cambra de Tarragona pel període 2023-2027. D'aquesta manera la Corporació tarragonina ha finalitzat el procés de renovació dels seus Òrgans de Govern.

L'acte, que ha comptat amb la presència d'Albert Castellanos, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, ha consistit en la constitució del nou Ple, elecció de la presidència i Comitè Executiu, que estarà encapçalat per Laura Roigé, presidenta; Javier Sancho, vicepresident primer; Fernando Aldecoa, vicepresident segon; Lluís Colet, vicepresident tercer; i Ramon Marsal, tresorer.

En la seva intervenció Laura Roigé s'ha referit als eixos bàsics del nou mandat, que tot just comença, i que se centraran en continuar fent de la Cambra de Tarragona un referent actiu de la societat civil i un actor imprescindible en el foment de l'emprenedoria, la captació d'inversions, la transformació digital de les empreses i la projecció exterior del territori, tant pel que fa al foment de la internacionalització com també en la creació d'una delegació de la Cambra a Madrid.

Roigé no s'ha oblidat de dues àrees estratègiques que distingeixen a la Cambra de Tarragona, com són l'impuls de la formació i les infraestructures. En aquest sentit, ha anunciat la inauguració d'un nou centre de formació equipat amb unes modernes aules interactives dotades de les tecnologies més avançades.

Pel que fa a les infraestructures ha anunciat que la Cambra redoblarà esforços en la tasca de presentar davant les administracions solucions i propostes per fer front a la necessitat de disposar de les inversions i millores necessàries per tal de garantir la competitivitat de les empreses i la seguretat en la mobilitat de les persones.

Notícies relacionades