Virginias obre una botiga al cor de Reus

El nou espai de la marca de torrons i xocolates se situa al número 4 de la cèntrica plaça del Mercadal

Redacció / Reus

Virginias, reconeguda marca de torrons i xocolates, ha celebrat avui la inauguració d'una nova botiga en el cor de Reus, la ciutat que ha vist néixer i créixer a la firma. Es tracta d'un espai modern de 70 m², ubicat al número 4 de la cèntrica plaça del Mercadal i que consolida el pla de creixement de la companyia, amb obertures en els últims anys a Barcelona, Madrid, Agramunt i Cambrils, a més d'una nova fàbrica a Reus que estarà en funcionament els propers mesos.

La nova tenda no només serà un punt de venda de productes Virginias i El Taller de Virginias, com els populars torrons i xocolates de la marca, sinó que també funcionarà com una cafeteria en ple centre de la ciutat, a un pas d'eixos comercials, com el carrer de Monterols, i a tocar de punts d'interès turístic com el Gaudí Centre o la Casa Navàs. A més, l'espai compta amb una decoració especial que homenatja els més de 80 anys d'història de la companyia a Reus.

"Hem estat part de la història de la ciutat i volem continuar formant part d'aquesta", ha valorat Àngel Jubete, director general de Virginias, durant la inauguració. Ha anunciat a més que, a parir d'abril, Virginias farà el canvi de nau, que ara es troba al passeig Sunyer número 8, i que, en conjunt, aquesta és una aposta ferma per la ciutat. Jubete ha culminat la inauguració de la botiga agraint el suport de l'Ajuntament de Reus, també present en l'acte: "sempre que l'hem necessitat, hem tingut l'ajuda de la ciutat, i volem donar les gràcies per això".

D'altra banda, l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita Esteruelas, ha dedicat també unes paraules a la marca i ha agraït la seva aposta per la ciutat. L'alcaldessa ha estat acompanyada per Noemí Llauradó, vicealcaldessa i presidenta de la Diputació de Tarragona, a més de diferents regidors de l'Ajuntament de Reus.

Entre els convidats han estat també els jugadors de l'equip masculí d'hoquei patins del Reus Deportiu, del qual Virginias és patrocinador principal des de 2021, i representants del CEH Olímpic Reus.

Nova botiga i nova fàbrica

La botiga no és l'única inversió de la companyia a Reus, ja que actualment està construint, amb una despesa d'entre 2,5 i 3 milions d'euros, un nou centre de producció al polígon industrial Nirsa que substituirà les històriques instal·lacions al passeig Sunyer. La nova fàbrica, que entrarà en funcionament el pròxim any, tindrà 2.000 m² i permetrà a la firma augmentar la seva capacitat productiva i optimitzar els processos industrials.

La vinculació de Virginias amb Reus s'estén també a l'esport en el marc del Compromís Virginias, una iniciativa amb la qual la marca promou els hàbits saludables associats a la pràctica esportiva, valors personals com l'esforç, la constància o la companyonia, i una societat cohesionada i solidària. Així, a més de l'equip d'hoquei del Reus Deportiu, Virginias col·labora amb una altra entitat de la ciutat d'aquesta mateixa disciplina: el CEH Olímpic Reus. D'altra banda, la companyia també dona suport a activitats culturals, com l'espectacle de teatre i dansa SomNiu, estrenat al Teatre Fortuny el passat mes de juny i representat per artistes locals.

Nous sabors Virginias per aquest Nadal

A la nova botiga de Reus es podran trobar les novetats de la marca per aquest Nadal, com el torró Umami Cacau amb cremós de xocolata, polpa de cacau i cruixent de nibs, una delícia amb què la companyia explora el cinquè sabor i homenatja el gra de cacau no només a través del sabor, sinó també imitant la seva forma. Una altra novetat de la seva gamma de torrons artesanals Sublime és el torró Cruixent de Mandarina amb praliné de torró d'avellanes, una innovadora combinació de la frescor i l'olor cítriques amb la centenària tradició torronera d'Agramunt.

En la seva ambició per continuar oferint productes de qualitat i capaços de conquerir qualsevol paladar, Virginias ha ampliat també la seva família de torrons en les varietats sense sucres afegits i praliné. Així, els amants de l'arròs amb llet podran gaudir d'un torró que representa aquest sabor en dues versions: sense sucres afegits i praliné tradicional. I pels amants de la taronja, ha llançat el torró Trufat de Xocolata Negra a la Taronja.

Però no tot són torrons. Enguany, El Taller de Virginias, la gamma més artesanal de la casa, ha volgut anar més enllà i ha apostat per un licor de Crema de Torró, una beguda de sabor suau i amb aroma a fruits secs, i per altres capricis com les Virtanias, bombons d'ametlla marcona caramel·litzada amb cobertura de xocolata i de diferents sabors que ha combinat en pots de vidre.

Notícies relacionades