El president d’Eurecat, protagonista al dinar col·loqui de la Fundació Gresol

Més de 50 empresaris assisteixen a l’esdeveniment en què Daniel Altimiras fa una crida a potenciar els ecosistemes d’innovació

Redacció / Reus

La Fundació Privada Gresol va celebrar ahir de nou un dinar col·loqui que va tenir lloc al centre de convencions de La Boella. En aquesta ocasió el nostre convidat va ser Daniel Altimiras, president d'Eurecat.

Durant el dinar col·loqui, Altamiras va centrar la seva intervenció en la importància de generar referents tecnològics i potenciar els ecosistemes d'innovació. Altimiras és empresari i directiu de Dicomol, empresa industrial familiar del sector del tooling i transformació del plàstic, on lidera les àrees de desenvolupament de negoci i internacionalització. Ha estat vicepresident d'Eurecat des del 2016 i és membre del Directori d'Eurecat LATAM. Molt implicat en l'associacionisme empresarial des de fa més de 25 anys impulsant la creació d'aliances i xarxes col·laboratives, ha estat president i actualment és vicepresident d'ASCAMM (Associació Catalana d'Empreses de Motlles i Matrius) i de FEAMM (Federación Española de Asociaciones de Moldes y Matrices).

Notícies relacionades