Nou espai de coworking a Redessa a l'Edifici Tecnoparc

Ofereix àrees de treball compartit per a emprenedors del sector tecnològic

L'Ajuntament de Reus ampliarà el servei si hi ha més demanda. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'edifici Tecnoparc compta amb un nou espai de coworking per a emprenedors de l'àmbit tecnològic. Aquesta àrea té quatre punts de treball compartit, tres dels quals ja estan ocupats per les empreses de nova creació Creative Attitude, SEM To Win i Smartwin Tarraco. Amb aquesta forma de treball els professionals d'aquest sector poden compartir un mateix espai físic per desenvolupar la seva feina.

L'espai de coworking ha estat creat per donar les màximes facilitats a emprenedors per tal que puguin tirar endavant els seus projectes. Per les seves infraestructures, el Tecnoparc s'ha especialitzat com un centre tecnològic de caràcter innovador amb l'objectiu de facilitar les activitats de les empreses ubicades.

S’hi poden acollir persones que s'inicien en el sector tecnològic i busquin un ambient agradable per treballar. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat positivament la bona acollida que ha tingut el coworking i ha afirmat que, "en cas que la demanda del coworking incrementi, Redessa ampliarà el servei".

A banda dels espais comuns de l'edifici, que també aporten valor, com el menjador o la terrassa, aquesta àrea de treball compartit ofereix serveis comuns com fibra òptica, WiFi, recepció, sala d'ofimàtica o sales de reunions.

Els emprenedors valoren molt positivament les possibilitats de networking, contactes i relacions que els ofereix treballar en un espai orientat a empreses mitjanes i grans del seu sector amb un cost d'instal·lació molt assequible.

Notícies relacionades