Arola renova la seva confiança amb la Cambra de Tarragona

A través del conveni premium l'empresa de logística farà costat a iniciatives de dinamització econòmica al territori

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Carlos Arola, director general de l'empresa Arola Aduanas y Consignaciones. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Carlos Arola, director general de l'empresa Arola Aduanas y Consignaciones, han renovat el conveni premium de la Cambra de Tarragona.

A través d’aquest acord, Arola Aduanas y Consignaciones seguirà fent costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la corporació tarragonina.

Arola Aduanas y Consignaciones desenvolupa la seva activitat a l'àmbit de la logística i la gestió duanera oferint tots els serveis que els exportadors i importadors precisen per tal de situar les seves mercaderies als mercats internacionals. L'empresa també disposa d'un departament legal per a assessoria en dret duaner i impostos especials.

Amb els convenis premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les comarques de Tarragona, i amb les que tene interessos al territori per assolir d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

Notícies relacionades