Salut i Treball presenta un Protocol Nanorisc, que ja és un referent dins el sector

La companyia s'ha especialitzat en la detecció dels riscos laborals dels nanomaterials

La professora de la UPC Asun Galera en una jornada tècnica de formació impartida per CERpIE Technical University of Catalonia BarcelonaTech a comandaments intermedis de Salut i Treball. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, ha decidit impulsar la seva estratègia de creixement especialitzant la seva activitat amb un nou servei: la detecció dels riscos derivats de l'ús dels nanomaterials a les empreses.

La companyia que dirigeix Paco Lari es va plantejar posar en marxa aquesta nova línia de treball fa tot just un any, que ha culminat amb la redacció d’un Protocol Nanorisc, que s’ha convertit en un referent dins el sector.

"Tenim clar que la nanotecnologia, i com a conseqüència d'això l'ús dels nanomaterials, tindrà cada cop més presència en els processos productius. De fet, s'estima que en menys de tres anys el 20 per cent de tots els productes manufacturats es basaran en la nanotecnologia, per la qual cosa volem respondre de forma eficient als riscos derivats de la seva manipulació i ús, tant per a la salut, el medi ambient i la seguretat dels treballadors", ha explicat Paco Lari, director de Salut i Treball.

De fet, Salut i Treballn s’ha convertit en una empresa pionera en la difusió d'aquesta matèria i ha organitzat diferents xerrades i jornades amb reconeguts especialistes que han posat damunt la taula els riscos dels nanomaterials. "Creiem que és molt important que els nostres clients estiguin ben informats de les novetats en aquest camp i coneguin com els podem ajudar i quin servei específic els hi podem oferir per evitar qualsevol tipus de risc", ha conclòs el directiu.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat que ofereix un servei acurat en el camp de les àrees preventives de Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció es centren en la formació segons conveni, la coordinació de seguretat a les obres i elaboració de plans de seguretat. A més, el foment d'hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d'atenció integral i, també, de consultoria.

El seu equip de professionals opera al conjunt de l'Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona.

Notícies relacionades