Directius d’empreses estibadores d’arreu del món visiten i prenen com a referència el Port de Tarragona

Integren el General Stevedoring Council i han participat en un curs de formació d’alta gestió sobre la logística de les operatives de la infraestructura portuària liderada per Bergé

Bergé ha liderat aquest projecte i visita amb la finalitat de poder crear línies de treball conjuntes. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Directius i directives d'empreses estibadores de diferents parts el món pertanyents al General Stevedoring Council (GSC) han visitat aquesta setmana el Port de Tarragona per participar en un curs de formació en alta gestió que s’ha centrat en la logística de les operatives el Port de Tarragona. Els participants han pogut visitar les instal·lacions de la infraestructura portuària i la casuística de les seves operatives, tant de vehicles com de productes agroalimentaris.

El GSC té la finalitat de promoure la participació i capacitació de la propera generació de líders de les companyies a través de la celebració de cursos pràctics que es duen a terme en diferents ports i tenen lloc tant a Europa com als Estats Units. L'objectiu és compartir informació, coneixements i contactes dins de la indústria d'operacions portuàries i d'estiba a nivell mundial.

El projecte en què participen companyies d'arreu del món és reconegut a nivell internacional i es deté a la nostra ciutat gràcies a la gestió de la companyia Bergé, operador logístic de referència i empresa situada dins del recinte portuària de Tarragona. A més, com a soci del GSC, Bergé ha liderat aquest projecte i visita amb la finalitat de poder crear línies de treball conjuntes a desenvolupar en el futur.

El General Stevedoring Council promou l'anàlisi i el debat al voltant de les millors pràctiques de la indústria en temes de seguretat i protecció, relacions laborals, tecnologia, innovació, productivitat, equipament i medi ambient.

La delegació que ha visitat les instal·lacions de Bergé la formen directius de Qube Holdings (Austràlia), Copenhagen Malmó Port (Dinamarca), KVSA (Holanda), Belfast Harbour (Gran Bretanya), Port of Cork (Irlanda), Ultraport (Chile) i Ports America (EEUU), així com pel secretari de l'agrupació, Bruno Valkeniers, i el propi director de Bergé a Tarragona, David Parra, que ha exercit com a amfitrió de la trobada.

Notícies relacionades