Antoni Belmonte renova com a president de la CEPTA

La seva és l'única candidatura que s'ha ofert a encapçalar la patronal tarragonina durant els pròxims quatre anys

La nova junta directiva de CEPTA. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'actual president la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), Josep Antoni Belmonte, és l'únic participant que s'ha ofert a encapçalar la patronal tarragonina durant els pròxims quatre anys. Només la seva candidatura ha concorregut a les eleccions de la CEPTA, que s'han celebrat aquest dimecres, 26 de setembre, per escollir nou president i la nova junta.

Segons la normativa vigent que regula les eleccions -que es determina en el reglament de règim electoral de CEPTA-, el termini de presentació de candidatures per encapçalar la confederació empresarial va finalitzar el passat 6 de setembre, amb una única candidatura presentada, i la mesa electoral es va constituir el 7 de setembre, sense que presentés cap al·legació.

L'assemblea general extraordinària electoral s'ha celebrat aquest dimecres a la tarda amb l'objectiu de ratificar la candidatura que optava a presidir la CEPTA, la de l’actual president Josep Antoni Belmonte.

Durant l'acte, s'ha constituït la nova junta directiva de la CEPTA per al període 2018-2022, formada per Josep Antoni Belmonte (president), Josep Lluís Aymat (vicepresident 1r ), Andreu Basseda (vicepresident 2n), Miquel Borrás (vicepresident 3r), Ignasi Puig (secretari general), i els vocals Jaume Batista, Alex Mestre, Bernat Morales, Eduardo Pablo Serrano, Carlos Legaz, Joan Garcia, Ana María Macho, Ma. José Fernàndez, Joan Maria Adserà Gebellí, Joan Romeu i Antonio García.

Notícies relacionades