Activa Mútua reuneix un centenar de diplomats en infermeria a Reus i Tarragona

La 1a Jornada d’Infermeria consolida el protagonisme d'aquest sector professional en l'àmbit sanitari

Les instal·lacions d'Activa Mútua a Tarragona acolliran les sessions pràctiques. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Activa Mútua ha programat per als propers divendres i dissabte, 9 i 10 de novembre, la 1a Jornada d’Infermeria, una convenció de diplomats universitaris en Infermeria que congregarà a Reus i Tarragona més d'un centenar de professionals procedents de diferents ciutats del territori espanyol.

L’esdeveniment posa de manifest el protagonisme consolidat de la infermeria en el sector sanitari, la seva tasca essencial en el procés de curació dels pacients i l'alta professionalització d'un col·lectiu que cada vegada més es troba immers en un procés permanent de formació i actualització amb tècniques innovadores i l'assumpció de les noves tecnologies. 

Gràcies a la 1a Jornada d’Infermeria que organitza Activa Mútua, les ciutats de Reus i Tarragona es distingiran durant aquests dos dies com a capitals del sector i, a més, l’esdeveniment ajudarà a a potenciar el de turisme de negocis al territori en plena temporada baixa.

Les jornades començaran el divendres, 9 de novembre, a les 13 hores a la seu central de Reus-Tecnoparc. El director gerent d’Activa Mútua, Miquel Àngel Puig, serà l’encarregat d’inaugurar-les.

Els tallers pràctics continuaran l'endemà a la seu de la Clínica Activa Mútua de Tarragona.

Notícies relacionades