Satisfacció al territori davant les característiques del projecte

Ajuntaments i sectors econòmics aplaudeixen que el complex comenci a definir-se

Els terrenys on Hard Rock construirà el Centre Recreatiu i Turístic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els agents del territori han manifestat la seva satisfacció sobre l’anunci de les característiques del complex de Hard Rock. Tant des dels ajuntaments com des del sector empresarial s’ha aplaudit la notícia que encarrila un projecte llargament esperat a les comarques de Tarragona. 

Els representants dels dos municipis, presents a la presentació a Barcelona, estan entusiasmats amb la proposta del complex hoteler i d'oci. "Aquí comença tot, vindran altres parcs temàtics, és un efecte crida, serem un Orlando a nivell europeu", ha exclamat l'alcalde de Salou, Pere Granados. Des de Vila-seca també es valora molt positivament l'impacte que tindrà en el territori el projecte denominat Hard Rock Entertainment World. Aquest nom amb el qual s'ha batejat convenç als municipis del territori, a diferència de l'antic BCN World, que sempre va portar cua.

A nivell empresarial, la noticia també s'ha rebut amb satisfacció i la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha fet les seves valoracions en clau positiva sobre els nous detalls que han sorgit en les darreres hores al voltant del macrocomplex d'oci que, finalment, assumirà Hard Rock. La CEPTA valora en positiu aquest projecte, que s'espera que serveixi per aportar nous punts de valor a l'extensa carta d'atractius turístics de la província de Tarragona i ajudi a solidificar la projecció internacional del territori.

Els empresaris creuen que és important que Hard Rock tingui en compte les empreses del territori

"Han estat moltes vegades les que hem demanat públicament que el projecte es reactivés, així que ara rebem aquestes novetats com una bona notícia", apunta el president de l'entitat, J.Antoni Belmonte, que destaca que, d'ara endavant, "cal estar pendents per a poder valorar quina serà la seva repercussió real, així com els terminis d'execució".

En aquest punt, Belmonte insisteix que és molt important que Hard Rock Entertainment World tingui en compte a les empreses locals per tal d'esdevenir una realitat. "Ho hem manifestat altres vegades, però cal reiterar-ho. Un projecte d'aquestes característiques ha de dur-se a terme amb la complicitat de l'empresariat local, establint sinergies amb el territori. Aquest és un pas bàsic per tal que el macrocomplex aporti riquesa real des del primer moment", apunta Belmonte.

Notícies relacionades