Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja participen conjuntament a Fitur

La fira de Madrid és la més important del sector a tot Europa, amb 10.000 empreses expositores i 251.000 visitants professionals i públic

Els representants dels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja, a Fitur. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Madrid

L'Aliança turística formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja participa, un any més, a la fira de turisme Fitur de Madrid, amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona sota la marca Costa Daurada.

Fitur, que ha obert portes aquest dimecres 23 i tancarà el pròxim diumenge, 27 de gener, va oferir en la seva darrera edició gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països i regions i 251.000 visitants professionals i públic, convertint la fira en la més destacada del seu sector a tot Europa.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, touroperadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics, entre d'altres, són els principals usuaris de l'espai professional a Ifema, l’espai firal de la capital madrilenya. A partir del divendres, l'ús de l'espai passa a atendre els milers de visitants, principalment famílies, que busquen informació per a les seves vacances.

La participació a aquesta fira és la primera de les diferents accions promocionals de l'Aliança turística previstes per aquest 2019.

Les accions de l'Aliança turística formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja responen al valor afegit que suposa la coordinació i la integració d'esforços davant dels objectius comuns de les diferents destinacions, que es tradueixen en una més elevada eficàcia de les accions, una major notorietat i una millor gestió de la promoció turística.

Per aquest 2019, les principals campanyes donaran prioritat al turisme estatal amb l'objectiu de fidelitzar-lo i desestacionalitzar-lo. Aquestes campanyes seran de publicitat i comunicació on-line i off-line, ja que són un dels instruments més eficaços per donar a conèixer els atractius turístics del nostre territori.

A més, en aquesta edició, l'espai gastronòmic de l'estand de Catalunya està servit i atès per l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils, que ha viatjat a Madrid amb alumnes de cuina i sala i amb els professors tutors.