La Fira va créixer un 4,2% en visites durant el 2018

El centre comercial de Reus va incrementar l’afluència de clients especialment els mesos d’estiu

El centre comercial La Fira va tancar un 2018 que consolida el seu creixement, 3 anys després de la seva inauguració.
Redacció / Reus

La Fira Centre Comercial va experimentar un notable creixement durant el 2018. Durant el seu tercer any d'existència, les afluències de visitants a aquesta gran superfície van créixer un 4,2%, superant la xifra de 4 milions de persones.

Aquest augment es va produir per una major freqüència dels clients que ja havien estat en aquest equipament comercial anteriorment, per la captació de nous clients que van repetir la seva visita i per altres clients que van fer compres de manera més ocasional. El nombre de clients captats a la campanya d'estiu s'incrementa de manera especial, amb un augment del 13% durant el mes d'agost.

A més, les vendes van seguir augmentant durant tot l'any, un altre factor molt important a tenir en compte i que evidencia la fidelització dels clients que van visitar La Fira Centre Comercial. Pel que fa a la procedència del públic, un 24% procedeixen de municipis del voltant de la ciutat de Reus. Els municipis de Vila-seca, Cambrils i Tarragona són els de major procedència de públic extern a la ciutat de Reus que rep La Fira Centre Comercial.

Tot i que el format de La Fira és de "Centre Comercial", la seva ubicació és totalment urbana i això li permet convertir-se en un complement del comerç de Reus, tenir una relació més estreta amb les institucions locals i, per exemple, formar part de la Taula de Comerç de Reus. L'any 2018, La Fira Centre Comercial es va sumar a la campanya turística "Visit Reus" impulsada pel propi ajuntament a través del Patronat de Turisme però, a més, la implicació amb la ciutat va ser encara més gran esponsoritzant esdeveniments importants com la segona Bicicletada Popular solidària a benefici de la Fundació Noèlia o la quarta edició del Ral·li Costa Daurada Legend.

La Fira posa en relleu el seu rol com a complement del comerç tradicional de la capital del Baix Camp i dinamitzador del magnetisme comercial de la ciutat, gràcies a la política de foment d'activitats i campanyes.

Notícies relacionades