El Celler de Capçanes impulsa la formació en enoturisme

Un acord amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya permetrà impartir cursos adreçats als operadors turístics del Priorat

La signatura de l'acord entre el Celler de Capçanes i l'Escola d'Enoturisme de Catalunya.
Redacció / Capçanes

Amb l'objectiu de seguir impulsant l'enoturisme, el Celler de Capçanes ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya per impartir formació de qualitat sobre habilitats relacionades amb l'enoturisme, oberts als operadors de la comarca del Priorat. L'objectiu és seguir potenciant aquesta activitat, derivada del món del vi, que dóna valor afegit al territori i als vins de la zona.

L'acord l'han signat el President del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina, i la Directora de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia. Els cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d'Espanya, portaran al Celler de Capçanes experts en enoturisme per a que ajudin als professionals i a les empreses de la zona a consolidar el producte que ofereix el Priorat. Se'n podran beneficiar els cellers, els establiments de restauració o d'allotjament, les botigues especialitzades o les empreses de serveis turístics.

L'oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d'ells serà de "Informació i atenció turística en anglès per al món del vi", que l'Andrew Ashurst impartirà. L'Andrew és sommelier i un dels professionals d'idiomes del món del vi amb més prestigi del país. La proposta seguirà amb el curs de "Formatges per a restaurants" que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d'afinat de formatges de Catalunya. Per acabar l'oferta, l'últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de "Sumilleria i maridatge".

Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya (www.escolaenoturisme.cat) o bé posant-se en contacte amb l'escola per correu mmula(ELIMINAR)@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.

Notícies relacionades