Nou restaurants de la Part Alta tornen a somriure a la crisi

La proposta enogastronòmica dels establiments tarragonins arriba la 9a edició amb plena consolidació

Julio Rebenaque, president d’ARPA; Inma Rodríguez, consellera de Turisme i Ricard Abella, representant de Genium Celler. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La proposta enogastronòmica 'La Part Alta Somriu a la Crisi' de l'Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona (ARPA) arriba de l'1 al 28 de febrer a la 9a edició plenament consolidada. Les jornades ja s'han fet un lloc en el calendari gastronòmic de la ciutat i compten amb una bona acollida entre la ciutadania, amb xifres al voltant dels 6.000 participants els darrers anys.

La proposta de l'ARPA és oferir menús i menús degustació a preus inferiors als habituals. Els interessats poden triar durant tot aquest mes de febrer entre dues línies de preu (22€ i 32€) amb el valor afegit de que, per cada ampolla de vi que prenguin al restaurant se n'enduran una d'igual a casa.

Segons explica Julio Rebenaque, president d'ARPA, "la gastronomia i els vins del nostre territori són emblemes de la nostra identitat dels quals ens hem de sentir orgullosos. Amb aquesta acció volem apropar-los a públics molt diversos i impulsar la cultura del vi".

Hi participen Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau  del Baró, Punt i a part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant amb menús de 22 a 32 euros

Per la seva banda, la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, ha destacat els valors que promou la proposta gastronòmica amb productes de proximitat i lligats a la dieta mediterrània i que "dinamitzen l'activitat de la Part Alta en un mes que sovint és dels més fluixos pels restaurants".

D'aquesta manera, els restaurants Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau  del Baró, Punt i a part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant també oferiran una àmplia proposta enològica de vins dels cellers Baronia del Montsant, Bodegues Pinord, Celler Cedó Anguera, Covides, Josep Vicens, Molí de Rué, Paretó i Rosa Maria Torres. Com en anteriors edicions, a l'acció gastronòmica hi col·laboren l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Notícies relacionades