La patronal de l’hostaleria de Tarragona dóna el seu suport a la candidatura de #TotsSomCambra

L'AEHT destaca “el tarannà dialogant de #TotsSomCambra i la seva fermesa en la defensa dels interessos dels sectors econòmics del territori”

El presidenciable de #TSC, Jordi Just, el president de l'AEHT, Francesc Pintado, i la Coordinadora de Territori de #TSC i vicepresidenta de l'AEHT, Marta Domènech.
Redacció / Reus

La plataforma empresarial #TotsSomCambra continua sumant suports a la seva candidatura a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus, convocades pel proper mes de maig. En aquest cas, ha estat l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (que aplega a més de 500 empreses del sector) la que ha fet oficial el seu suport a la candidatura liderada per l'empresari Jordi Just, que compta en el seu equip amb l'empresària del Priorat Marta Domènech, vicepresidenta precisament de la AEHT i Coordinadora de Territori de #TotsSomCambra.

L'adhesió de l'AEHT s'ha segellat aquest matí amb una encaixada de mans entre el president de l'AEHT, Francesc Pintado, i, per part de #TotsSomCambra, els esmentats Marta Domènech i Jordi Just. Segons Pintado, apostem per #TotsSomCambra "pel seu tarannà dialogant, no només amb nosaltres, sinó amb tots els sectors del territori". Pintado insisteix que "el nostre és un sector molt atomitzat, que necessita anar a una i treballar en xarxa, i aquesta és la mateixa mentalitat que hem vist a #TotsSomCambra a l'hora de defensar els interessos del teixit empresarial".

Des de la plataforma, Marta Domènech, Coordinadora de Territori, posa en valor la importància de "ser capaços de donar resposta a les problemàtiques que afecten aquest sector, que és el meu i que, per tant, conec bé, un objectiu que només podem assolir si treballem colze a colze amb l'AEHT". El presidenciable Jordi Just reitera que "seguim sumant adhesions importants, que ens fan més forts, però que sobretot ens donen els arguments exactes perquè si guanyem a les eleccions puguem desplegar un programa a mida de les necessitats dels sectors econòmics del territori".

L'AHET se suma a altres patronals que ja han expressat el seu suport a #TotsSomCambra, com la FEHT (Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona) o la feCam (Federació d'Empresaris de Cambrils), entre d'altres. #TotsSomCambra, que ja compta amb el suport actiu de més de 100 empresaris, continua treballant en dues direccions: la incorporació d'empreses, gremis i associacions a la seva plataforma i, en paral·lel, l'elaboració d'un programa de govern que incorpori les necessitats reals del teixit empresarial de les 5 comarques de la demarcació de la Cambra de Reus (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta).

Notícies relacionades