Cambr4.0 i #TotsSomCambra acorden presentar una candidatura única a les eleccions a la Cambra de Reus

Les dues plataformes s’integren en una que treballarà “per sumar esforços i fer una Cambra més forta a l’hora de defensar els interessos de les empreses del territori”

Carles Prats, Àgata Girbes, Isaac Sanromà, Jordi Just i Marta Doménech durant la presentació de l'acord, aquest matí a la Cambra de Comerç de Reus.
Redacció / Reus

Les plataformes Cambr4.0 i #TotsSomCambra han rubricat avui un acord per concórrer de manera conjunta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus que se celebraran a començaments del proper mes de maig. L'acord s'ha presentat avui en roda de premsa, amb la presència dels dos presidenciables, Àgata Girbes i Jordi Just, dos representants dels equips negociadors, Carles Prats i Marta Domènech, i l'actual president de la institució, Isaac Sanromà.

Precisament Sanromà ha obert l'acte posant en valor un acord "molt positiu, perquè durant els últims mesos aquestes dues plataformes han aconseguit molta implicació de moltes empreses del territori sobre el futur de la Cambra i això enforteix la marca de la institució". Sanromà s'ha felicitat de l'entesa de les dues plataformes i s'ha mostrat convençut que aquesta nova aliança és "mot positiva pel futur de la Cambra".

Jordi Just, per la seva banda, ha posat l'accent en la integració dels dos equips de treball: "A partir d'ara tots formem part del mateix equip i treballarem pels mateixos objectius". Àgata Girbes, per la seva banda, ha destacat que "sumem persones i capacitats que són complementàries i que ens fan més fàcil assolir l'objectiu que tots volem: fer una Cambra millor".

Des dels equips negociadors, Carles Prats ha constatat que "hem percebut molt bona sintonia i punts de vista en comú sobre com ha d'evolucionar la Cambra", mentre que Marta Doménech ha ressaltat que "de tot plegat en surt un equip amb molta capacitat i molta il·lusió per fer realitat la nostra idea de tenir una Cambra més forta a l'hora de defensar els interessos de les empreses del territori".

L'acord preveu repartir la presidència entre Jordi Just i Àgata Girbes: els tres primers anys per a Just i l'any que tanca el mandat per a Girbes. De les 22 cadires / epígrafs que formen part del ple de la Cambra de Comerç de Reus, 12 seran per a candidats de #TotsSomCambra i 10 per a candidats provinents de Cambr4.0. Tots dos presidenciables s'han mostrat a favor d'ampliar el ple de la Cambra "per incorporar noves veus i que l'organisme sigui el màxim representatiu possible dels sectors econòmics del territori". Pel que fa al Comitè Executiu de la institució, l'acord és que hi hagi 4 membres de cadascuna de les plataformes inicials, que ara queden integrades en una de sola.

Notícies relacionades