La Fundació Gresol celebra els seus 25 anys d’història

150 convidats del teixit empresarial i institucional del territori participen a l’acte commemoratiu celebrat al Monestir de Poblet

Foto de familia dels organitzadors de l'esdeveniment.
Redacció / Vimbodí

La Fundació Gresol ha celebrat avui l'acte central que commemora el 25è aniversari d'ençà la seva creació l'any 1994. La celebració ha tingut lloc al Palau Nou de l'Abat, dins el Monestir cistercenc de Poblet. L'objectiu era reconèixer la tasca dels fundadors de Gresol i agrair la seva col·laboració als membres actuals i als de tota la trajectòria de l'entitat, així com als ponents i guardonats en aquests 25 anys d'història.

L'acte, que ha començat a les 12h., ha comptat amb la benvinguda del pare abat del Monestir, Fra. Octavi Vilà. Tot seguit, hem tingut la participació de dos ponents. En primer lloc ha intervingut l'exalcalde de Reus, Josep Abelló, qui ens ha parlat de la importància de la societat civil. Per la seva banda, Manel Blanco, soci responsable d'Empresa Familiar de KPMG a Catalunya, Balears i Andorra ens ha parlat de la importància de l'empresa familiar.

Després de les ponències, ha tingut lloc el reconeixement formal que la Fundació Gresol ha volgut fer als fundadors. Així doncs, de la mà del President de l'entitat, l'empresari Emili Correig, ha entregat una medalla elaborada per la prestigiosa joieria RABAT Zaida i un diploma on se'ls reconeix la seva iniciativa. Els fundadors, als quals se'ls ha fet l'homenatge, són els Srs. Luis de Grandes, Artemi Teixidó, Joan Sanromà, Pedro Vilalta, Ubald Mallebrein von Roll, Anton Pont, i els desapareguts Joan Gumà i Joaquim Oliva. En acabar l'entrega, un d'ells, el Sr. Anton Pont -president d'honor de la Fundació Gresol- ha fet un breu discurs en nom de tots ells.

Tot seguit, els convidats han pogut degustar un dinar per afavorir, un cop més, el networking entre els assistents. El còctel ha anat a càrrec del restaurant de l'Hostatgeria del Monestir de Poblet. El punt i final a la celebració ha sigut amb una nota cultural i musical de gran nivell com és a través d'un concert d'orgue a la basílica del Monestir. L'orgue de Poblet és de composició i harmonització barroques i disposa de més de 3.500 tubs. El mestre Josep Mateu ha sigut l'organista encarregat de tocar alguns dels grans temes de músics com J.S.Bach, Louis Claude Daquin o Pau Casals amb 'El cant dels ocells'.

L'acte commemoratiu del 25è aniversari de Gresol ha comptat amb l'especial col·laboració d'entitats i empreses que han fet possible aquesta trobada, com són: BBVA, Autolica Tarragona, Borges, RABAT Zaida, Vermuts Miró, AFEPASA, Porta Sistemas, DKV Salud y Bienestar, Torelló Viticultors i el Monestir de Poblet.