L'Associació d'Apartaments Turístics i Hostels i l'Associació d'Hostaleria de Tarragona uneixen esforços

Han signat un conveni amb l'objectiu d'agrupar a tots els agents turístics de la ciutat sota la mateixa organització

La rúbrica de l'acord es va fer efectiva a mitjan maig. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El passat 14 de maig es va fer efectiva la signatura del conveni de vinculació de la Tarragona Associació d'Apartaments Turístics i Hostels (TAATH) i l'Associació d'Hostaleria de Tarragona (AEHT). Una unió que neix amb l'objectiu d'agrupar a tots els agents turístics de la ciutat sota la mateixa organització. A partir d'ara els hotels, càmpings, bars, restaurants, hostels i apartaments turístics disposen d'una sola veu per expressar força, unitat i tenir majors avantatges, serveis i complicitats.

L'AEHT prestarà als associats de la TAAHT els serveis de representació, assessorament, gestió i formació en les mateixes condicions que ofereix als seus associats. A la vegada, tots els associats de la TAATH tindran accés als avantatges i beneficis dels convenis signats, presents i futurs per l'AEHT amb col·laboradors i proveïdors.

La Tarragona Associació d'Apartaments Turístics i Hostels, nascuda l'any 2017, és una patronal que té la doble voluntat de defensar els interessos dels operadors locals d'apartaments turístics i alhora contribuir al desenvolupament sostenible i a la promoció turística de la capital tarragonina des de l'experiència dels seus associats. Compta amb una dotzena d'empresaris i particulars que representen més d'un vuitantena d'apartaments turístics reglats a la capital tarragonina. El seu president és Íñigo Rosell, empresari del sector i propietari de TarragonaSuites.

Per altra banda, l'Associació d'Hostaleria de Tarragona agrupa a més de 550 hotels, bars i restaurants de la província de Tarragona, i treballa des de fa 40 anys per aglutinar, donar suport, representació i força a la diversitat d'establiments del sector que formen l'associació. Des de la constitució de la nova junta l'any 2018, encapçalada per Francesc Pintado, l'AEH ha treballat de forma incansable per recuperar el sentiment de pertinença a una organització història, per créixer en qualitat i en quantitat, i per desplegar associacions territorials vinculades a l'AEH que representen el sector de forma próxima i efectiva, com és el cas de la recent creada AEH Tarragona Ciutat, sota la presidència de Javier Escribano.