Salut i Treball fa un salt a nivell nacional en la seva estratègia a favor de l'empresa saludable

L’empresa tarragonina arriba a un acord amb ETG per a realitzar auditories del Segell 5Z, un distintiu que acredita les bones praxis en aquest àmbit

Óscar Martos, CEO d’Easy Tech Global, ETG, i Paco Lari, director general de Salut i Treball, van rubricar l’acord entre les dues companyies. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Salut i Treball segueix en la seva estratègia per convertir-se en un referent pel que fa a foment del concepte d'empresa saludable. L'últim moviment es va materialitzar durant la celebració a Madrid del XIX Congrés Internacional ORP, un certamen que va reunir els més destacats professionals del sector de la prevenció de riscos laborals.

Aprofitant aquesta cita, Óscar Martos, CEO d'Easy Tech Global, ETG, i Paco Lari, director general de Salut i Treball, han arribat a un acord de col·laboració a nivell nacional en virtut del qual la companyia nascuda a Reus es convertirà en auditora del Segell 5Z per la Fundació Internacional ORP, FIORP. La vinculació de Salut i Treball amb FIORP, tant a nivell nacional com internacional, no és nova. De fet, és una de les 19 empreses que integren el Comitè Empresarial, forma part de la Xarxa Internacional d'Empreses Saludables Ara, l'aliança de Salut i Treball amb ETG li permetrà dur a terme consultories i auditories 5Z enfocades a ajudar a les empreses que vulguin aconseguir el Segell 5Z. Prèviament, l'equip ha realitzat amb èxit el Curs d'Auditor 5Z que imparteix la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC.

RIES és una iniciativa de la Fundació Internacional ORP, FIORP, nascuda per fomentar entorns de treball sans i segurs. Aquesta xarxa congrega i connecta a totes aquelles organitzacions que assumeixen el compromís d'activar i propiciar accions de col·laboració que posin en valor els principis de la Cultura 5Z. La Cultura 5Z persegueix la consecució dels denominats 5 Zeros: Zero Accidents, Zero Malalties, Zero Residus, Zero Desigualtat i Zero Desconeixement. Una Visió Zero que respon a la voluntat i passió de l'organització per assolir aquest estil de vida empresarial. Per aconseguir el Segell 5Z les empreses han de passar una auditoria que les faci mereixedores d'aquesta valoració.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè que ofereix un servei acurat en el camp de les àrees preventives de Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i medicina del treball. El seu equip de professionals opera en el conjunt de l'Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, gràcies a una organització multidisciplinària capaç d'atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients.

Notícies relacionades