El Port de Tarragona participa en la fira europea més important de la indústria dels creuers

Seatrade està organitzada pel port d'Hamburg i l'entitat tarragonina exposa les seves millores en aquest sector

Una imatge de la delegació tarragonina durant la fira. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquesta fira forma part de la Seatrade Cruise Global. En l’última edició, celebrada el passat abril 2019 a Miami, van participar més de 5.000 visitants i més de 260 expositors de més de 40 països.

El Port de Tarragona participa des del passat 11 de setembre en la fira més important de tota Europa en el sector dels creuers. La Seatrade està organitzada pel port d’Hamburg (Alemanya) i reuneix els principals operadors d’aquest àmbit, així om les millors infraestructures.

El Port de Tarragona ha arribat a aquesta trobada internacional amb l'objectiu, tal com afirmen fonts del mateix Port, de donar a conèixer una ciutat com és Tarragona, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre com a oferta turística i destinació de creuers a escala internacional així com consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial i posicionar la ciutat de Tarragona com a destinació de creuers al Mediterrani i el Port de Tarragona com a un port referent.

El Port ha presentat a la fira alemanya el Tarragona Cruise Port Welcome Center,  una recepció de viatgers en creuer inaugurada al mes de maig. “El Port de Tarragona està fent els deures per consolidar el seu posicionament com a destinació de creuers, sempre atent als canvis que aquest mercat està experimentant a nivell mundial per avançar-nos-hi i per adaptar-nos-hi per guanyar competitivitat", diu Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona.

Notícies relacionades