Els passatgers canvien el rumb d'un creuer fins a Tarragona després de sotmetre-ho a votació

Els creueristes van preferir el nou destí en lloc de Barcelona; el Port ja havia donat per tancada la temporada de creueristes

Una imatge del creuer atracat a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Així, 351 viatgers van votar Tarragona mentre que 151 volien anar a Barcelona. La votació es va fer divendres passat i el vaixell estarà a la ciutat fins a les sis hores d'aquesta tarda, quan anirà rumb a Palma de Mallorca.

Els passatgers del creuer Black Watch van decidir mitjançant una votació triar el Port de Tarragona i no pas el de Barcelona per fer escala. Així, 351 viatgers van votar Tarragona mentre que 151 volien anar a Barcelona. La votació es va fer divendres passat i el vaixell estarà a la ciutat fins a les sis hores d’aquesta tarda, quan anirà rumb a Palma de Mallorca.

El Port de Tarragona ja va donar per acabada la temporada de creuers el passat 2 de novembre i, per tant, la decisió dels passatgers del vaixell de la companyia Fred Olsen els va agafar “per sorpresa”. Aquesta arribada afegeix 502 passatgers al balanç final de la temporada i situa el rècord de creueristes en 127.997 persones (abans 127.495).

Notícies relacionades