CaixaBank obre una línia d'ajudes a pagesos i empreses del Delta de l'Ebre afectades pel temporal Glòria

L’entitat ha aprovat una línia de finançament especial per als veïns i comerços que hagin sofert danys en els seus habitatges o explotacions

Una de les zones inundades pel temporal Glòria. FOTO: ACN.
Redacció / Tortosa

El pla de l’entitat financera inclou bestretes del pagament de sinistres d'Agroseguro i dels ajuts de la PAC.

CaixaBank ha decidit obrir una línia especial d’ajuts pels afectats pel temporal Glòria al Delta de l’Ebre. L’entitat financera ha obert una línia de finançament en condicions preferents destinada a pal·liar la situació dels agricultors que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries, vehicles, etc. Així, els afectats podran accedir a préstecs en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d'Agroseguro i dels ajuts de la PAC, així com de línies especifiques destinades a la recuperació de les zones afectades. Aquestes línies preferents disposaran de períodes de carència de fins a quatre anys en els casos que siguin necessari.

Fundació "la Caixa" destinarà ajudes a les persones damnificades per les inundacions del temporal Glòria. Aquestes ajudes es gestionaran d'acord amb les entitats socials del territori, i estaran destinades fonamentalment, a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats.

Notícies relacionades