L'AEQT denuncia que els vaguistes no permeten que es compleixin els serveis mínims

Considera "inadmissible" que no s'hagi permès accedir a alguns treballadors al seu lloc de feinai assenyala que aquest fet ha afectat el canvi de torn dels bombers Parc Químic de Seguretat Nord

Els manifestants dirigint-se cap a Iqoxe. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

'AEQT assegura que respecta el dret de vaga però demana que es respecti el dret a treballar dels empleats de les indústries que així han decidit fer-ho i no precisa dades del seguiment de la vaga que els sindicats xifren, però, en gairebé el 100%.

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha publicat un comunicat aquesta tarda on critica l’actitud d’alguns manifestants durant la vaga del sector que s’està fent avui arran de l’accident de l’empresa Iqoxe. Segons l’AEQT, alguns vaguistes no estan deixant accedir a alguns treballadors al seu lloc de feina i això no permet complir amb els serveis mínims. L’entitat considera “inadmissible” aquesta situació i destaca que aquests fets s’han produït, fins i tot, en el canvi de torn dels bombers del Parc Químic de Seguretat Nord.

L’AEQT assegura que respecta el dret de vaga però demana que es respecti el dret a treballar dels empleats de les indústries que així han decidit fer-ho i no precisa dades del seguiment de la vaga que els sindicats xifren, però, en gairebé el 100%.

Notícies relacionades