Dos nous Sols Repsol per al Consell d'Experts de l'AEHT

Ferran Cerro Restaurant i El celler de l'Arbocet s'han incorporat a aquest organisme que promociona la demarcació de Tarragona

Els responsables dels nous membres del Consell d'Experts amb Pintado i el responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol Jordi Bertran. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquests dos restaurants s'afegeixen, per tant, a una llista de la qual en formen part: Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l'Antic Molí; i també pel director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

El Consell d’Experts de l’Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) compta des d’avui amb dos nous membres, Ferran Cerro Restaurant i El celler de l'Arbocet, que han estat guardonats amb dos Sols Repsol, que distingeix els millors establiments de l’estat. Aquests dos restaurants s’afegeixen, per tant, a una llista de la qual en formen part: Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l'Antic Molí; i també pel director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

El nostre Consell d'experts fa una tasca descomunal promocionant el nostre destí en promocions, presentacions, show cookings, tasts, jornades gastronòmiques... Són la imatge i el referent d'un sector que viu moments duríssims i que més que mai aposta per la qualitat amb sacrifici i amor a l'ofici", diu Francesc Pintado, president de l’AEHT.

Notícies relacionades