Salou busca nous mercats turístics

L'Ajuntament ha presentat "Reptes 2.1 Nous Horitzons" el pla que pretén aconseguir la desestacionalització de la temporada turística

Una imatge de la presentació del pla turístic. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

En aquests sentits, Salou busca mantenir els mercats ja existents però confessa que treballa per a potenciar-ne d'altres.

“Hem de buscar nous mercats, nous targets turístics, perquè allò que pretenem és ser una destinació turística sostenible i intel·ligent". L’alcalde de Salou Pere Granados ha expressat directament quins són els objectius del pla “Reptes 2.1 Nous Horitzons” que el consistori ha presentat avui mateix. Granados vol que el turisme al municipi no sigui només una cosa de cada estiu, sinó que “hem de procurar que Salou tingui una temporada desestacionalitzada i arribar a una temporada turística durant tot l'any" perquè “Salou és més que sol i platja”.

En aquests sentits, Salou busca mantenir els mercats ja existents però confessa que treballa per a potenciar-ne d’altres com el català, el procedent de tot l'Eix de l'Ebre, l'Aragó, La Rioja, Navarra, el País Basc i Santander. També es vol reforçar l’arribada de visitants a través de shows (món de l'espectacle), wine, games, outdoor (activitats a l'aire lliure), pet friendly, +50, lgtbi, inclusiu i sènior, tot plegat drivers que acaben motivant el viatge i el consum del turista.

Així, el consistori vol reforçar alguns dels punts forts del municipi de cara a les pròximes campanyes turístiques com el paisatge (s’està treballant en una guia de miradors), el turisme esportiu (l’Ajuntament anomena Salou com “l’estadi més gran del món” pel gran nombre d’instal·lacions esportives que té, majoritàriament camps de futbol), la gastronomia, la cultura, el benestar i, com no, la platja.

Els dirigents del consistori salouenc van destacar també el concepte de Destinació Turística Intel·ligent (DTI).

Notícies relacionades