El Comitè executiu de la Cambra de Tortosa es reuneix al Centre AMBIT Clúster de La Sénia

El centre és l'associació d'empreses i professionals de la llar

Redacció / Tortosa

El primer comitè executiu de la Cambra de Comerç de Tortosa, ha tenir lloc aquest dimarts 22 de gener a La Sénia. L'empresari Marc Barreno, president del Clúster, va ser l'encarregat de donar la benvinguda seguit d'una explicació sobre els projectes d'innovació, digitalització, economia circular, així com de la pròxima edició d'Interihotel. El president del Clúster i Joaquim Solana, CEO de l'entitat, van centrar la primera part de la reunió que va continuar en una visita al centre per conèixer a tot l'equip humà. AMBIT Clúster, també disposa d'oficina i showroom a Barcelona i Madrid, per facilitat l'atenció a clientes importadors distribuïdors a nivell nacional i internacional.

El president de la Cambra Francesc Faiges, ha agraït la bona acollida felicitant a tot l'equip del clúster pel recorregut i l'estratègia per aconseguir noves oportunitats, en benefici de les empreses del sector. Faiges, ha oferir en tot moment l'acompanyament i col·laboració de la Cambra, especialment en la internacionalització de les empreses del clúster.

L'empresari José Ferré, president del col·lectiu de Fabricats del Moble de la Sènia, ha destacat la trajectòria iniciada ara fa 17 anys com a centre de difusió Tecnològica del Moble i la Fusta de Catalunya, des de La Sénia: "l'entitat ha anat evolucionant i adaptant-se satisfactòriament en nous nínxols de mercat, com son l'equipament de col·lectivitats dins del món del contract", ha destacat Ferré.

La reunió ha finalitzat amb la participació de l'alcaldessa de La Sénia, Sra. Victoria Almuni, que ha copresidir el comitè executiu de la Cambra. Almuni, durant la seva intervenció ha parlat sobre la importància del sector industrial i del comerç al municipi, i ha seguit tot reivindicant les inversions pendents tant necessàries com la connectivitat digital i logística, per millorar la competitivitat empresarial.

Notícies relacionades