Nàutic Parc ofereix descomptes en les seves actitivats als usuaris de Rodalies de Catalunya

El conveni amb Renfe busca potenciar la captació de practicants de la seva oferta d’activitats nàutiques mitjançant la línia R16 i els trens del corredor mediterrani

Redacció / Tarragona

Nàutic Parc ha signat amb Renfe un conveni que atorga descomptes als usuaris de la línia de Rodalies R16, que acosta als ciutadans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i tot el territori litoral a l'oferta d'activitats nàutiques de la Costa Daurada i les Terrres de l'Ebre.

La línia R16 de Rodalies de Catalunya i els trens regionals del corredor mediterrani apropen als usuaris per gaudir de les activitats d'oci nàutic a Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre - Riumar. Nàutic Parc és una gran zona de serveis turístics d'oci al mar amb gairebé un centenar de kilòmetres de litoral: un destí especialitzat en experiències nàutiques gestionades per professionals, perfectament organitzada i enfocada a oferir la millor experiència als seus usuaris.

Els usuaris de Renfe, podran gaudir d'un descompte en les experiències nàutiques. Aquesta oferta podrà ser obtinguda a través de les plataformes de venda digital inserint el codi promocional RENFECAT a través de la pàgina web https://nauticparc.com.

A més, Renfe difon l'oferta de Nàutic Parc a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en els suports d'informació i comunicació com a les màquines autovenda, les pantalles interiors dels trens i als webs de renfe.com, rodaliesdecatalunya.cat i a l'app i xarxes socials.

Nàutic Parc, a punt de complir 25 anys, ofereix actualment un total de 112 experiències diferents al mar o el riu Ebre. Totes reservables online i amb disponibilitat en temps real. En aquest sentit, i segons destaquen Renfe i Nàutic Parc en un comunicat, "els trens de Rodalies de Catalunya són una de les opcions més adequades per apropar-se als esdeveniments i les experiències de manera segura, còmoda, ràpida i sostenible".

Notícies relacionades