Obert el termini de la Consulta Preliminar de Mercat de REDESSA per trobar eines innovadores

Les empreses interessades a participar tenen un mes per a poder presentar les seves propostes

Redacció / Reus

Més de quaranta empreses van participar aquest dimecres en la jornada de presentació de la Consulta Preliminar de Mercat impulsada per REDESSA i vinculada a la resolució del repte "Sistema intel·ligent de benchmark per a la identificació i valoració de projectes empresarials d'emprenedoria nous i innovadors". La jornada, celebrada a firaReus i que s'ha pogut seguir per streaming, obre el termini d'un mes perquè les empreses puguin presentar les seves propostes.

Aquesta Consulta Preliminar de Mercat s'adreça a empreses tecnològiques interessades a aportar solucions al repte plantejat i que consisteix a desenvolupar un sistema que apliqui intel·ligència artificial per a la identificació i valoració dels projectes d'emprenedoria que arriben a REDESSA. 

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que "des de l'Ajuntament de Reus i des de REDESSA, treballem per millorar els nostres serveis i per potenciar la innovació i la digitalització tant de les empreses, com també de l'administració. Aquesta consulta i el procés que encetem avui, és un exemple de la nostra voluntat de continuar sent pioners en els nostres àmbits d'actuació". 

Amb la informació que s'obtingui a través de la Consulta Preliminar de Mercat, que finalitzarà a principis de juliol, posteriorment, s'iniciarà un o diversos processos de Contractació Pública d'Innovació (CPI), que és un procediment administratiu de contractació a través del qual, el comprador públic (en aquest cas REDESSA), pot licitar un producte o servei que encara no existeix en el mercat i que necessita desenvolupament d'R+D. 

Les empreses interessades a participar en la consulta poden trobaran tota la documentació i els procediments a seguir a la web de REDESSA, a l'apartat: https://www.redessa.cat/agenda/jornadacpi/ 

Notícies relacionades