L’Ajuntament de Salou abona factures per valor de 2,3 milions d'euros als seus proveïdors

Es tracta d'una mesura que pretèn aportar liquiditat a les empreses perquè els pagaments no estaven previstos fins al pròxim 28 d'abril

L'Ajuntament de Salou. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

El regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica del consistori salouenc assegura que cada factura que arriba es revisa immediatament per fer el pagament sense cap demora.

L’Ajuntament de Salou ha avançat el pagament de les factures de proveïdors per un valor de 2.349.919 euros que estaven previstes per abonar el 28 d’abril. Amb aquesta mesura, el consistori salouenc aporta liquiditat a les empreses en un moment complicat per l’epidèmia de Covid-19.

“L’economia tornarà a remuntar però mentrestant hem de treballar tots plegats perquè els efectes econòmics d'aquesta pandèmia afectin, en el menor grau possible, a les empreses, les persones, treballadors, treballadores, i, també, a les administracions públiques", diu l’alcalde de Salou Pere Granados.

"tan bon punt ens arriba una factura, aquesta es revisa i es comptabilitza perquè es procedeixi al seu pagament, sense cap demora, inclús realitzant pagaments dia a dia", afirma Yeray Moreno, regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica.

Notícies relacionades