Clos Galena proposa un maridatge de vi i tòfona en directe i en línia

Es farà l'últim cap de setmana de maig juntament amb l'empresa Tòfona de la Conca i se serviran tres vins i tres productes elaborats amb aquest bolet

Una imatge de la iniciativa "Vi i tòfona". FOTO: CEDIDA.
Redacció / El Molar

Els vins del maridatge seran: Formiga de Vellut (servit al sopar dels Premis Nobel 2017), Formiga de seda 2019 DOQ Priorat blanc ecològic i Galena 2016 DOQ Priorat negre ecològic.

Tot i l’aixecament d’algunes restriccions en el confinament per l’estat d’alarma, el celler Clos Galena impulsa, juntament amb Tòfona de la Conca, una iniciativa que pretèn fer un maridatge de vins i tòfona en línia. Així, l’esdeveniment es farà l’últim diumenge de maig a les 12 h del migdia i el maridatge consistirà amb els vins Formiga de Vellut (servit al sopar dels Premis Nobel 2017), Formiga de seda 2019 DOQ Priorat blanc ecològic i Galena 2016 DOQ Priorat negre ecològic. Els vins, en aquesta experiència anomenada “Vi i tòfona”, es maridaran amb productes elaborats amb tòfona de la Conca de Barberà com l'oli de tòfona, formatge curat de tòfona i risotto de ceps de tòfona.

“Durant la temporada un dels moments importants de les activitats d'enoturisme que portem a terme és la descoberta de la tòfona d'hivern i d'estiu per la finca amb el Dídac i la seva gossa, la Shiva. Ara el que volem fer és facilitar-ho al màxim i que tothom s'animi a tastar des de casa”, diu Merche Dalmau, propietària del celler Clos Galena.

La comanda per poder gaudir d'aquesta experiència es pot fer al preu de 89 euros i el transport a domicili inclòs. El video-tast es realitzarà el diumenge 31 de maig a les 12h del migdia mitjançant l'aplicació de Zoom.

Notícies relacionades