Redessa busca "startups" per a la seva incubadora d'emprenedoria

Les propostes que es presentin comptaran amb l'assessorament d'experts en companyies TIC i també es facilitarà el finançament per desenvolupar el projecte

L'alcalde de Reus presentant el projecte. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al dia 16 d'octubre. La selecció es farà la setmana del 19 d'octubre, i les startups i emprenedors seleccionats es donaran a conèixer la setmana del 26 d'octubre.

La Incubadora TIC Sensor necessita empreses del sector TIC que vulguin desenvolupar els seus projectes. Així, REDESSA ha iniciat la recerca d’startups i emprenedors que tinguin solucions tecnològiques per a sectors estratègics. Les empreses que es presentin comptarant amb l’assessorament d’experts i facilitaran el finançament, així com el fet d’arribar a clients potencials.

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al dia 16 d'octubre. La selecció es farà la setmana del 19 d'octubre, i les startups i emprenedors seleccionats es donaran a conèixer la setmana del 26 d'octubre. Aquest és un dels projectes inclosos al Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus. L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, ha manifestat en la presentació de la Incubadora que "volem que Reus sigui una ciutat atractiva per a les empreses, per a les iniciatives innovadores, pels nous talents i per les noves tecnologies. I REDESSA i tot l'entorn del Tecnoparc són un espai més que apropiat per a aquestes noves propostes".

Els projectes es treballaran en 3 fases: validació del model, creixement i acceleració. Els emprenedors i startups interessats a participar en el projecte hauran de presentar un breu resum del seu projecte, un model canvas i l'storytelling del mateix.

A l'hora d'escollir els participants a la Incubadora TIC Sensor, es valorarà el caràcter innovador dels productes i els serveis que ofereixen, el grau de definició del projecte empresarial i el potencial de generació d'activitat econòmica i ocupació.

La Incubadora TIC

La incubadora tecnològica SENSOR és un projecte que s'emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i té un pressupost de 30.000 euros.

Les empreses que participin en el programa d'acceleració de la Incubadora TIC Sensor disposaran de domiciliació social a REDESSA, possibilitat d'ocupar un màxim de 3 llocs de treball al coworking de la incubadora que estarà instal·lada a l'Edifici Tecnoparc, i els serveis habituals dels centres d'empreses de REDESSA com recepció, menjador, i ús de zones comunes.

Notícies relacionades