FiraReus cancel·la Tot Nuvis

L'entitat ha decidit susprendre tota l'activitat firal fins al 31 de desembre i se centrarà ara en el mercat de reunions (MICE)

Una imatge del recinte firal de firaReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La fira Tot Nuvis s’havia de celebrar del 13 al 15 de novembre. El motiu de la cancel·lació és la complexitat en el control dels assistents per culpa de la Covid-19.

No hi haurà fira Tot Nuvis enguany a Reus. Ni cap altra organitzada per firaReus, que ha decidit suspendre qualsevol activitat firal, pròpia i externa, fins al 31 de desembre d’enguany. L’entitat afirma que la raó d’aquesta decisió està provocada per “la dificultat per a poder fer control i seguiment dels assistents a actes massius destinats al públic general”.

"La voluntat és reduir els riscos sanitaris, organitzatius i econòmics que comportaria mantenir els esdeveniments firals, alhora que plantegem els nous formats professionals que centraran l'activitat de firaReus durant els pròxims mesos", diu Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement.

En aquests mesos, firaReus es limitarà l'activitat al mercat de reunions (MICE), sempre que es compleixin les mesures de seguretat previstes al Pla de Contingència de REDESSA - firaReus.

Notícies relacionades