La primera edició en línia del Motivation Day registra 150 participants

La jornada de professionals de Recursos Humans s'ha centrat en la gestió dels equips de treball a distància

Un moment del Motivation Day que s'ha fet en línia. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La jornada s’ha fet de forma virtual i ha estat, per tant, el primer esdeveniment d’aquesta mena organtizat per firaReus Events.

FiraReus ha estat novament la seu del Motivation Day, la jornada dels responsables dels departaments de Recursos Humans de les empreses. En aquesta edició, la quarta, el tema principal ha estat la gestió dels equips de treball a distància.

La directora de Psicologia Clínica d'ITAE Empreses, Laura Solana, ha parlat del "tecnoestrès" i de com gestionar la connexió constant a la feina i alhora, la sensació d'aïllament. En la segona part de la jornada, s'ha organitzat una taula rodona en la qual s'ha parlat de les "Eines per la gestió dels equips a distància", que ha comptat amb la participació de Toni Soler, soci fundador de la consultoria The Skeye; Marta Doménech, responsable de teleteràpia i teleacompanyament de Salut i Treball, i novament amb la psicòloga Laura Solana.

El Motivation Day 2021 ha estat el primer esdeveniment no presencial organitzat per firaReus Events, i s'ha dut a terme en les sales de reunions que s'han adaptat al format de plató, amb croma i realització, per facilitar aquests esdeveniments més audiovisuals.

Notícies relacionades