Una trentena de projectes opten a formar part de la Incubadora TIC Sensor

Aquest organisme ajuda les "startups" a crèixer, facilitant l'accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking

Una imatge de la Incubadora TIC Sensor. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Entre els candidats a formar part de la TIC Sensor hi ha empreses de l'analítica de dades per a les empreses, fins a l'alimentació i la nutrició, passant per la sostenibilitat, la biomedicina, la comunicació i el turisme, entre d'altres.

Més de 30 empreses startups opten a participar en la Incubadora TIC Sensor, que entrarà en funcionament la setmana del 9 de novembre. La incubadora és un projecte que s'emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament de Reus i ofereix acompanyament a través de consultors experts en el creixement d'empreses TIC, que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l'accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking.

Entre els candidats a formar part de la TIC Sensor hi ha empreses de l'analítica de dades per a les empreses, fins a l'alimentació i la nutrició, passant per la sostenibilitat, la biomedicina, la comunicació i el turisme, entre d'altres. Un jurat format per 15 professionals del sector TIC pugui valorar els projectes i fer la selecció dels admesos. Aquest procés es farà el dimecres, 4 de novembre, de 16 a 18 h, a les instal·lacions de firaReus. Els criteris de selecció se centraran en el caràcter innovador dels productes i serveis que ofereixen, el grau de definició actual del projecte empresarial, el potencial de mercat global al qual dirigeixen aquests productes i serveis, el potencial de generació d'activitat econòmica i ocupació dels projectes i la solidesa i capacitat de l'equip promotor. “Les empreses presentades "com una mostra de les tendències dels nous perfils professionals i d'alguns dels sectors en creixement de cara al futur, com els relacionats amb la sostenibilitat o l'alimentació i la nutrició", diu Teresa Pallarès, regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i Consellera Delegada de REDESSA.

Les primeres sessions de la Incubadora TIC Sensor es faran la setmana del 9 de novembre, a la sala que s'ha habilitat amb aquesta finalitat a les instal·lacions de Tecnoredessa. En aquest espai s'aniran fent visites personalitzades amb els diferents projectes seleccionats.

Notícies relacionades