Belen Anton Meury guanya el premi Dow 2020

El guardó, creat el 1978, reconeix els mèrits acadèmics i humans d'estudiants d'Enginyeria Química a la URV

La guanyadora del premi. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El premi consisteix amb una oferta de feina en l'àmbit de l'enginyeria química dins la companyia (ja sigui a Europa, Orient Mitjà o Àfrica), més una placa commemorativa.

Belen Anton Meury és la guanyadora del premi Dow 2020. El guardó, que va ser creat l’any 2020, distingeix els alumnes que han finalitzat els seus estudis d’Enginyeria Químic a la URV pels seus mèrits acadèmics i humans. El premi consisteix amb una oferta de feina en l’àmbit de l’enginyeria química dins la companyia (ja sigui a Europa, Orient Mitjà o Àfrica), més una placa commemorativa. La guanyadora del trofeu, però, ja es trobava treballant a la planta d’etilè de Dow Tarragona.

"Vull agrair aquesta distinció a la Universitat Rovira i Virgili i a Dow Tarragona, per la confiança que han dipositat en mi, per tot el que m'han ensenyat i per l'oportunitat de seguir creixent com a professional i com a persona. I també, molt especialment, vull donar les gràcies a la meva família, perquè sempre m'han fet costat”, ha dit Meury.

“L'essència del Premi Dow és l'impuls i la promoció del talent en el nostre àmbit d'actuació contribuir a la formació de líders i experts que ens ajudin a donar solució als problemes globals de la societat", ha assegurat Ignasi Cañagueral, director del Complex¡ Industrial de Dow a Tarragona.

“Un dels màxims exponents de la relació de col·laboració entre la universitat i l'empresa privada. Tenim les eines per seguir creant futur i, entre tots, hem de seguir treballant en aquesta línia”, ha afegit María José Figueras, rectora de la URV.
 

Notícies relacionades