Les fundacions de La Caixa i PortAventura entreguen 25.000 euros a associacions en defensa d'infants vulnerables

Associació d’Infants i Joves Amb Problemes de Cor, Down Tarragona i Fundació La Muntanyeta han estat les entitats que han rebut l'ajuda

Un moment de l'entrega dels ajuts a les diferents entitats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Les tres entitats han rebut aquesta aportació econòmica per la seva contribució a la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d'exclusió social, sobretot els nens i joves.

La Fundación La Caixa i la Fundación PortAventura han fet entrega d’una ajuda de 25.000 euros a l’Associació d'Infants i Joves Amb Problemes de Cor (AACIC), Down Tarragona i Fundació La Muntanyeta com a entitats que tenen projectes amb la missió de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social, sobretot els nens i joves.

“La missió de la Fundació PortAventura es materialitza a través de l'acció social d'entitats com l'AACIC, Down Tarragona o Fundació la Muntanyeta, destacant totes elles per la seva constant bon fer cap als col·lectius per als quals treballen. La seva entrega i entusiasme les fa absolutament imprescindibles”, ha dit Ramón Marsal, president de la Fundación PortAventura. Per la seva part, Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha destacat la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades