La Incubadora TIC selecciona 10 projectes per a la segona fase del seu programa d'emprenedors

Les propostes triades disposaran d'un mentor i podran accedir a les instal·lacions de Tecnoredessa

Dels 15 projectes presentats, 10 han passat a la segona fase. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els projectes que han passat a la segona fase són: Bonus, Mammalab, Golby, Caigo, El proyecto - BeatnLove, Eranimal, Needcarhelp, Eixam App, Interactive Virtual Menu i UP2Smart.

La Incubadora TIC ha triat deu projectes per a la segona fase del seu programa d’incentivació de l’emprenedoria. Es tracta de les propostes Bonus, Mammalab, Golby, Caigo, El proyecto - BeatnLove, Eranimal, Needcarhelp, Eixam App, Interactive Virtual Menu i UP2Smart que a partir del mes de gener tindran un mentor específic i podran utilitzar l'espai de coworking habilitat especialment per a ells a les instal·lacions de Tecnoredessa, a l'edifici Tecnoparc, on podran ocupar un màxim de 3 llocs de treball. A més, disposaran de domiciliació social a REDESSA i dels serveis habituals dels centres d'empreses de REDESSA com recepció, menjador i ús de zones comunes.

"En el pas a la segona fase del programa, s'ha valorat especialment l'evolució de cada projecte en aquests primers mesos de treball i la claredat i credibilitat dels objectius empresarials de cara als pròxims 6 mesos", ha dit Teresa Pallarès, regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA.

Les sessions de la Incubadora TIC van començar al mes d'octubre i han servit per definir els projectes a mida que s'anaven aplicant els coneixements rebuts durant cada sessió i que han anat des de temes legals i fiscals, fins a comercials i de màrqueting.

Notícies relacionades