Tecnoredessa serà la seu de les activitats de formació de WakeUp Agile

L'associació, que aplega 600 professionals de diversos àmbits i sectors del sud de Catalunya, vol impulsar així el talent local

Un moment de la formació. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Les sessions seran gratuïtes i estaran obertes a tots els professionals que hi estiguin interessats.

Les instal·lacions de Tecnoredessa, a l'edifici Tecnoparc de Reus, seran la seu de la formació de l’associació WakeUp Agile, que aplega més de 600 professionals de diversos àmbits i sectors del sud de Catalunya. Els perfils que integren l'associació són emprenedors, responsables d'innovació i experts en màrqueting d'empreses de la demarcació, entre d'altres.

Inicialment faran accions formatives i  webinars i ampliaran gradualment la seva oferta formativa i de networking. Les sessions seran gratuïtes i estaran obertes a tots els professionals que hi estiguin interessats. WakeUp Agile es fixa com a principals reptes impulsar el talent local i les capacitats de la Catalunya Sud, centrant l'atenció en les metodologies àgils, la innovació, l'emprenedoria i la transformació digital.

Aquesta associació es va crear l'any 2016, a partir d'un grup de persones que feien trobades per parlar sobre Agile al Campus de Sescelades de la URV. A través del Clúster TIC i de REDESSA van començar a fer les trobades a Tecnoredessa, i això va provocar que altres perfils professionals s'unissin al grup.

Notícies relacionades