El Port destina 45.000 euros a lluitar contra les conseqüències socials i econòmiques de la Covid-19

L'entitat portuària ha ajudat financerament a una sèrie d'organitzacions per a pal·liar els sectors de la societat més vulnerables

Material que han aconseguit les diferents entitats gràcies a les aportacions del Port. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Taller Baix Camp, l'Associació Socioeducativa Joventut i Vida o la Fundació Bona Nit  són algunes de les entitats que han rebut el suport econòmic del Port.

El Port de Tarragona destina 44.500 euros a programes de diferents entitats que lluiten per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en l’entorn social i econòmic. Així l Taller Baix Camp i el seu programa d'ajuda alimentària, l'Associació
Socioeducativa Joventut i Vida amb el projecte de Menjador Social a Bonavista o la Fundació Bona Nit i el seu programa d'ampliació d'habitacions per als sense sostre que ha agreujat la Covid-19. Entre les associacions i projectes per l'atenció a persones amb discapacitat o malaltia hi ha iniciatives com la del Centre d'estimulació cognitiva per a l'Alzheimer i Unitat de Memòria de la Fundació Rosa Maria Vivar. El Port també ha col·laborat amb la iniciativa RetrobemNos! Connecta Amb La Vida de l'Associació Ment i Salut la Muralla. Uns projectes vitals per a moltes persones i que la pandèmia ha agreujat de forma severa.  

A més, treballadors del Port han fet una sèrie de donacions a Càritas, la Creu Roja i el Banc d’Aliments per valor de 15.000 euros. Així, Creu Roja ha utilitzat els diners per comprar 704 quilos de material d’higiene per a la llar.

Notícies relacionades