Torna el Motivation Day a firaReus

La jornada per a professionals en la gestió d'empreses se celebrarà el pròxim 18 de gener

El cartell del Motivation Day. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'eix central serà "La gestió dels equips a distància" en una edició que estarà molt marcada per la pandèmia de Covid-19.

FiraReus ja enllesteix els últims preparatius de la quarta edició de la mostra Motivation Day que es farà el pròxim 18 de gener. La fira, adreçada a professionals que volen millorar la gestió de les seves empreses, se centrarà en la pandèmia de Covid-19. Així, l’eix central serà "La gestió dels equips a distància", i al voltant d'aquest tema, es farà una xerrada que anirà a càrrec de Laura Solana, directora clínica d'ITAE Psicologia, que parlarà del "Tecnoestrès" i de l'impacte psicològic en les persones i les organitzacions; alhora que s'abordaran estratègies pràctiques per a la seva gestió i prevenció.

“Des de firaReus Events s'està treballant no només en nous formats d'esdeveniments que permetin a les empreses adaptar la seva activitat a la realitat actual, sinó també en contingut de valor per al seu dia a dia", diu Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA.

El programa previst és el següent:

10 h "El tecnoestrès", a càrrec de Laura Solana, directora clínica d'ITAE Psicologia

10.30 h "Eines per la gestió dels equips a distància", a càrrec de Laura Solana, Marta Doménech, responsable de teleteràpia i teleacompanyament de Salut i Treball, i Toni Solé, soci director a The Skeye.

11 h Cloenda.

Notícies relacionades