L'hostaleria catalana demana allargar els horaris fins a les sis de la tarda

El sector reclama al Govern un calendari pel futur permís per a servir sopars, així com l'arribada de turistes estrangers

Un cambrer servint en una terrassa. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Les entitats hostaleres reclamen, a més, una campanya de promoció turística de Catalunya.

El sector de l’hostaleria catalana ha fet un comunicat on demana al Govern una sèrie d’accions per tal d’evitar que els negocis es perdin definitivament. Així, la Federació d'Hostaleria de Lleida, La Federació d'Hostaleria del les Comarques De Girona, la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIRHT), l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), i el Gremi de Restauració de Barcelona reclamen poder obrir, com a mínim, fins a les 18 i que l’executiu català estableixi un calendari on consti quan es podran servir sopars o l’arribada de turistes estrangers. Les entitats hostaleres reclamen, a més, una campanya de promoció turística de Catalunya.

“No podem assumir una quarta onada i noves restriccions a les activitats econòmiques i socials i per tant no podem esperar més per prendre mesures amb aquesta prioritat”, diuen en el comunicat.

L’hostaleria catalana també demana més control de la pandèmia, com la implantació de punts de diagnòstic ràpid a la via pública, entre d’altres actuacions.

Notícies relacionades